Pripravte sa na dovolenkovú sezónu 2024

Datum: 21.03.2024

Egypt, Benátky, Madeira, Island, Tanzánia alebo Bali? Je čas naplánovať si módny vzhľad dovoleniek v prímorských letoviskách. Aké cestovné kufre a cestovné doplnky budú potrebné na cestovanie v roku 2024?

Pripravte sa na dovolenkovú sezónu 2024

Dovolenkové šperky 2024

Vytvorte si dovolenkovú náladu pred výletom k moru. Nezabudnite pridať dovolenkové šperky. Vytvorte si elegantný večerný outfit s perlami a náušnicami na večeru v reštaurácii. Počas výletov používajte jednoduché strieborné a zlaté retiazky – lesk kovu zvýrazňuje opálenie na fotografiách. Vyberte si na dovolenku v plážovom klube s plavkami a pareom, náramok v štýle boho z prírodných polodrahokamov, perál alebo sopečnej lávy.

Súprava cestovných kufrov z ABC plastu

Kolekcia cestovných kufrov v jednotnom štýle a farbe vám pomôže rýchlo nájsť batožinu po prílete, a tak predídete pomiešaniu kufrov v autobuse, vlaku alebo taxíku. Univerzálne siete mliečnych, čiernych, tmavomodrých farieb. Modré a žlté kufre sú v móde.

Klasická súprava obsahuje štyri formáty kufrov:

  1. Veľký 72 × 49 × 31 cm; na dlhú letnú dovolenku alebo zimný výlet.
  2. Stredný 62 × 43 × 26 cm; univerzálny, pojme suveníry a darčeky;
  3. Malý 54 × 24 × 22 cm, vhodný na prenášanie notebooku, spĺňa požiadavky veľkých leteckých spoločností na príručnú batožinu;
  4. Mini kufrík 21 × 29 × 16 cm na kozmetiku, parfumériu, tablet, lieky, power banky.

Cestovné kufre z ABC plastu chránia obsah pred nečistotami, dažďom, snehom a prachom. Ak niekto počas cesty rozleje víno alebo olej, veci v plastovom kufri ABC sa nepoškodia. Kufre z ABC plastu majú vnútri podšívku z ľahkej syntetickej látky, ktorá sa nepúšťa. Elastické popruhy zaisťujú perfektný stav oblečenia aj po dlhom lete a extrémnej jazde na džípe.

Hlboký reliéf tela kufra vyvinuli dizajnéri špeciálne pre odolnosť voči mechanickým nárazom a záťaži. Pohodlné kufre na 4 – 8 kolieskach s otáčaním o 360°.

Dôležité! Kombinovaný zámok TSA s colným odbavením bol vyvinutý po útokoch z 11. septembra; povinné na batožinu v USA, Kanade, Veľkej Británii, Izraeli. Charakteristickým znakom zámku TSA je červený diamant.

Doplňte súpravu cestovných kufrov o kompaktnú tašku z mäkkej ekokože s organizérom, malú kozmetickú taštičku, objemnú shopperku z nylonu a krásnu plážovú tašku. Pripravení na dovolenku, je čas vybrať si letovisko.

Čítané: 65 x